Η WaterFresh Hellas επίσημοι συνεργάτες των φίλτρων BLUE FILTER

Η Waterfresh Hellas  με μεγάλη εμπειρία στο τομέα του νερού ,  παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα καθαρισμού νερού κατακτώντας μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες στον τομέα φίλτρανσης την Blue Filter μια γερμανικη εταιρεια με σημεία διανομής σε όλο τον κόσμο .

Με εγγυήσεις από τους μεγαλύτερους οίκους στο κόσμο, η  WaterFresh Hellas  είναι ικανή να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για το χώρο σας με τα νέα φίλτρα νερού της Blue Filter. Με αξιόπιστο αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζουμε να συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε στις εξελίξεις ανά το κόσμο, είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη στο τομέα του καθαρισμού και του φιλτραρίσματος του νερού.

Τα φίλτρα μας είναι εγγυημένα, και παρέχονται με εγγύηση  ενώ για κάθε σας ανάγκη, συντήρηση αλλαγή ή απαίτηση, μπορούμε να σας καλύψουμε μέσα από μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και μάθετε τα πάντα για εμάς και τα προϊόντα μας! Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι μας ζητήστε σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα νέα μας

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Διεύθυνση

Παντελή Νικολαΐδη 18
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Τηλέφωνο: 210 4913132
Email: info@waterfresh.gr

Που πας!...

Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα για τις προσφορές και τα νέα μας!