Βιταμινούχο Νερό ELEGANCE

H Waterfresh ΑΕ ενισχύει το χαρτοφυλακίο της, η οποία από την 1η Μαρτίου 2018 αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και πώληση των Βιταμινούχων Νερών ELEGANCE.

Η συμφωνία συνεργασία της  εντάσσεται στην απόφαση για αξιοποίηση του διευρυμένου δικτύου της μέσω και της διανομής συμπληρωματικών κατηγοριών προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της προϊοντικής της γκάμας στην αγορά του HoReCa (Hotel Restaurant Catering) επιδιώκοντας να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, απαντώντας σε ανερχόμενες καταναλωτικές τάσεις προς τα healthy drinks.

Τα Βιταμινούχα Νερά elegance είναι χωρίς συντηριτικά,χωρίς τεχνητά πρόσθετα και ΜΟΝΟ με φυσικά συστατικά. 

Κυκλοφορούν σε 3 γευσεις: Φραγκοστάφυλλο, Λεμόνι, Φρούτα του Δάσους και προσφέρουν βιταμίνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Θέτοντας υψηλά τον πήχη της προς τους καταναλωτές, κυκλοφορούμε στη ελληνική αγορά το Vitamin Water Elegance, στη νέα συσκευασία των 330ml, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις ελληνικές και διεθνείς ανάγκες για Βιταμινούχο νερό.

Εμπνευσμένο από εσάς, νέα συσκευασία Elegance

Η καθημερινή ζωή των σύγχρονων ανθρώπων, η δυναμική της ζωής και η επιδίωξη της αρμονίας εμπνέουν τη δημιουργία του Vitamins Water Elegance για να συμπληρώσουν την ημέρα σας με θετικά συναισθήματα.

 Το βιταμινούχο νερό Eleganceείναι χωρίς συντηριτικά,χωρίς τεχνητά πρόσθετα και ΜΟΝΟ με φυσικά συστατικά.

Defence   ‘Λεμόνι-Λίτσι’

To Elegance Defense είναι ένας πειρασμός με μια αναπνοή λεμονιού και λίτσι- ένα σύμβολο φρούτων του ρομαντισμού και της αγάπης. Τέλεια ισορροπία της υφής, του αρώματος, της μυρωδιάς και της οξύτητας, αφήνοντας στην μνήμη μας μια αξέχαστη και συναρπαστική γεύση. 

Balance ‘ Φρούτα του Δάσους-Μάτε’

Εναρμονίστε την αρωματική γεύση απο τα φρούτα του δάσους, ενισχυμένη με εκχύλισμα αγγουριού και βάλσαμου Ματ, ένα διεγερτικό της σωματικής και ψυχικής δραστηριότητας αποτελούμενο απο βιταμίνες Β6 και Β12.

Focus ‘ Φραγκοστάφυλλο-Καφείνη’

Η σύγχρονη γεύση του βιταμινούχου νερού, από το ζουμερό φραγκοστάφυλο που ονομάζεται μαύρο χρυσό με πλούσια έμφαση στην καφεΐνη. Ενθουσιασμός στις αισθήσεις, η καφεΐνη αυξάνει το επίπεδο ντοπαμίνης – μία από τις ορμόνες της ευτυχίας, προκαλώντας μια αίσθηση φρεσκάδας, συμπληρωμένη με τις βιταμίνες.

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΑΘΛΕΙΣΑΙ, ΖΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΤΟΝΩΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΕΡΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ TOPSHAPE.

 

Τα νέα μας

Facebook

[custom-facebook-feed]

Διεύθυνση

Παντελή Νικολαΐδη 18
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Τηλέφωνο: 210 4913132
Email: [email protected]