Η εταιρεία μας

H Waterfresh, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερού καθώς και φιλτράνσεις.

Διαθέτουμε μια γκάμα από προϊόντα των καλύτερα εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού με συσκευασίες 0,5l, 1l, 1,5l, 5l, 12,5l.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ψύκτες νερού και είναι η μόνη εταιρεία που σας παρέχει δωρεάν ψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Έχουμε οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Διατηρούμε το εμφιαλωμένο νερό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με επαγγελματική οργάνωση και αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας και ελέγχου θερμοκρασίας.

Βρισκόμαστε στην οδό Παντελή Νικολαϊδη 18-20, Άγιος Ιωάννης Ρέντης και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειασθείτε στο τηλέφωνο 210 4913132 ή στέλνοντας email στο info@waterfresh.gr είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η Waterfresh σας προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο της φύσης, το “ΝΕΡΟ“!

Τα νέα μας

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Διεύθυνση

Παντελή Νικολαΐδη 18
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Τηλέφωνο: 210 4913132
Email: info@waterfresh.gr
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Που πας!...

Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα για τις προσφορές και τα νέα μας!