Το νερό είναι πηγή ζωής

Χρήσιμες πληροφορίες για το νερό απο τον κ. Τσαλδάρη Μανώλη, ιδιοκτήτης της εταιρείας WATERFRESH HELLAS.

Πόσο σημαντικά ειναι όσα αναγράφονται στην ετικέτα; 

Οι πληροφορίες της ετικέτας αποτελούν την ταυτότητα του νερού. Το νερό διέρχεται απο κάποια πετρώματα τα οποία το εμπλουτίζουν με κάποια συστατικά, απο αυτά εξαρτάται η ανάλυση του νερού, η οποία αναγράφεται πάντα στο πίσω μέρος της ετικέτας.

Γιατί προτιμάμε το ελληνικό νερό;

Το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό και το ελληνικό επιτραπέζιο νερό έχουν διακριθεί από ειδικούς σαν νερό εξαιρετικής ποιότητας, τη στιγμή που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι καταφεύγουν σε εμφιαλωμένο νερό απο την Ελλάδα. Το ελληνικό εμφιαλωμένο νερό έχει μικρές συγκεντρώσεις διαλυμένων αλάτων και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η μορφολογία των εδαφών από όπου αντλείται το νερό και του βάθους των υδροφορέων της χώρας. Αναφερόμαστε δηλαδή στο νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, φτωχό σε νάτριο.
Το γεγονός αυτό καθιστά τα ελληνικά νερά (τόσο τα επιτραπέζια όσο και τα φυσικά μεταλλικά) κατάλληλα για κατανάλωση απο τους καταναλωτές χωρίς καμία πιθανότητα επικινδυνότητας στην υγεία απο την καθημερινή χρήση τους. Σε αυτό συμβάλλει και το οτι οι περιοχές όπου αντλείται το νερό δεν έχουν κανενός είδους ρύπανση, είτε βιομηχανική είτε γεωργική.

Ποια είναι η  “WATERFRESH”;

Μανώλης Τσαλδάρης, ιδιοκτήτης της εταιρείας WaterFresh

Μανώλης Τσαλδάρης, ιδιοκτήτης της εταιρείας WaterFresh

Η WATERFRΕSH, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νεροού καθώς και φιλτράνσεις.
Διαθέτουμε μια γκάμα από προϊόντα των καλύτερων εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού με συσκευασίες 0,5l, 1l, 1,5l, 12.5l.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ψύκτες νερού και ειναι η μόνη εταιρεία που σας παρέχει δωρεάν θερμοψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας.
Έχουμε οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για της ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.
Διατηρούμε το εμφιαλωμένο νερό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με επαγγελματική οργάνωση και αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας και ελέγχου θερμοκρασίας.

Πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στο Τηλ:  2104913132, Email: info@waterfresh.gr

Τα νέα μας

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Διεύθυνση

Παντελή Νικολαΐδη 18
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Τηλέφωνο: 210 4913132
Email: info@waterfresh.gr

Που πας!...

Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα για τις προσφορές και τα νέα μας!